fbpx

FLEXWERKEN EN VERGADEREN in Terheijden

Flexwerken in Terheijden

Flexibel in bedrijfsruimten. Flexwerken in een moderne kantooromgeving waar je je thuis en op je gemak voelt; dat is wat Markoever te bieden heeft. Wilt u incidenteel of op regelmatige basis gebruik maken van onze flexplekken, uw klanten en bezoek professioneel ontvangen of heeft u behoefte aan het gebruik van een vergaderruimte? Klik dan hieronder voor de mogelijkheden en reserveer direct of neem contact met ons op; wij informeren u graag.

Flexibel Vergaderen in Terheijden

Zoekt u luxe vergaderruimte op slechts enkele minuten van de A59, met aansluiting op de A16 en A27, vlakbij Breda? In het centraal gelegen, maar toch landelijke Terheijden vindt u Markoever waar u flexibel kunt vergaderen in een sfeervolle ambiance met de beschikking over alle moderne voorzieningen.

Vergadering, presentatie of bijeenkomst

Markoever heeft diverse luxe ingerichte vergaderruimtes en biedt ruime parkeermogelijkheden. De verschillende vergaderruimtes zijn ingericht tot 7, 11 en 26 personen. Voor presentaties en bijeenkomsten is een theateropstelling mogelijk met 36 zitplaatsen of een informele indeling met statafels tot 50 personen. Vergaderen met volledige service die gaat van koffie, thee en water tot beamer, flipover, whiteboard en ICT ondersteuning tot catering in overleg. Boek nu uw vergaderruimte vanaf € 45,- per 2 uur.

Virtual office

Heeft u geen kantoorruimte nodig, maar wel een zakelijk, - postadres  en of telefoonnummer, dan biedt Markoever u de mogelijkheid van een Business Desk Office. Met een Business Desk Office kunt u uw bedrijf inschrijven bij de Kamer van Koophandel en kunt u afhankelijk van uw wensen tijdens onze kantoortijden werken in de algemene ruimte of huurt u een flexplek, dagkantoor of vergaderruimte.  U kunt al vanaf €125,00 per maand (exclusief btw) over een Business Desk Office beschikken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk de plattegrond voor onze vergaderruimtes en flexplekken

Flexibel werken nabij Breda
Flexibel werken nabij Breda