fbpx

Nieuws aan de Mark

Lees op deze pagina al het nieuws over Business Center Markoever in Terheijden. Heeft u zelf iets om te melden? Neem contact met ons op!

4 Tips om na de vakantie weer relaxt aan het werk te gaan

Tips voor een frisse start na je vakantie

Weer aan het werk gaan na de vakantie, of het nu een verjongende week is op een zonovergoten strand of een revitaliserend lang weekend in de buitenlucht, kan een lastige taak lijken. Maar zolang je de tijd neemt, één ding tegelijk overwint en een aantal pauzes tussendoor plant, kun je eerder relaxt in je werkroutine terugkeren dan je denkt. Daarom hebben we hieronder 5 tips voor een frisse start na je vakantie.

Actief op kantoor

Zo blijf je zen en actief, ook op kantoor!

Moderne technologie heeft ons veel voordelen en gemakken opgeleverd, maar ook één groot nadeel. De meeste mensen zitten 8 (of meer) uur per dag, 5 dagen per week, het overgrote deel van het jaar achter een bureau. Datgene wat ons productiever en succesvoller heeft gemaakt, kan tevens onze gezondheid schaden, zelfs permanent. Het menselijk lichaam is ontworpen om actief bezig te zijn, daarom kan je je na een hele dag zitten behoorlijk uitgeput voelen. Hier zijn een paar eenvoudige tips om actief en mindfulness te blijven op kantoor...

Markoever begint het voorjaar met een mooi artikel over ons Business Center in Stee magazine

Publicatie in Stee; magazine voor Stedelijk West-Brabant; uitgave 8 ; april '18

Herfst Issue

Ook in de herfst Issue weer een mooi artikel over Business Center Markoever.

Het is eindelijk zover!

Bij Zakencentrum Markoever kun je nu ook gebruik maken van het strandje aan de Mark, een mooie plek om even te ontspannen, te lunchen of bij mooi weer zelfs een frisse duik te nemen.
We hopen onze huurders hier regelmatig tegen te komen.

Fotoshoot

Vandaag een vrolijke bijeenkomst met mooi aangeklede dames voor een fotoshoot in ons Business Center. 
Nieuwsgierig? Nog een paar dagen en dan is het hele verhaal met foto's te zien en te lezen in "Issue".